Základní škola a mateřská škola Děčín III



24.03.2020

Samostudium naleznete na níže uvedených odkazech: 1. A https://brezovka.estranky.cz/clanky/1.a/ 1. B https://brezovka.estranky.cz/clanky/1.b/ 1. C https://brezovka.estranky.cz/clanky/1.c/ 2. A https://brezovka.estranky.cz/clanky/2.a/ 2. B https://brezovka.estranky.cz/clanky/2.b/ 3. A https://brezovka.estranky.cz/clanky/3.a/ 3. B https://brezovka.estranky.cz/clanky/3.b/ 4. A https://brezovk…

Zobrazit celý článek


24.03.2020

Informace k plánované škole v přírodě pro 2. stupeň Aktualizace 24. 3. 2020 Vážení rodiče, v půlce dubna měla být doplacena druhá část platby za školu v přírodě. Bohužel v této situaci nikdo netuší, zda se škola v přírodě v řádném termínu uskuteční a nám je jasné, že doplatek v tuto chvíli ani po vás vyžadovat nemůžeme. Naštěstí to chápe i organizátor. Jsme domluveni, že se spojíme po Velikonoc…

Zobrazit celý článek


HC Děčín Nadace ČEZ Ovoce do škol Rodiče vítáni PROŠKOLY.cz

Lyžařský výcvik 2. den

16.01.2018 13:38

Ráno jsme posnídali ("švédský stůl"). Po snídani se děti oblékly a připravily se na lyžování. Děti jsou velmi šikovné a dělají velké pokroky. Všechny už vyjely na vleku. K obědu byla frankfurtská polévka a svíčková s knedlíky. Po obědě jsme si všichni odpočinuli při poledním klidu a po odpočinku hurá na kopec. Po odpoledním lyžování nás čekala k svačině sladká odměna - koláče. Po svačině se děti vysprchovaly a připravily na večerní program. Po celodenním lyžování nám přišla výborná večeře k chuti. No aby ne! Pro kuřecí s rýží, v lahodné smetanové omáčce, si někteří šli i dvakrát. Po večeři děti poprvé utrácely. Sladká tečka za povedeným dnem byl salát z čerstvého ovoce. 

Večerní program: amatérské divadlo a filmové představení - lyžařské rekordy.
Fotografie z pobytu najdete po přihlášení do emailu: hrabeticearnika@gmail.com heslo: hrabeticeseverak

Starší články

 

NAHORU TISK

 



Informace o projektu
Vytvořeno v rámci projektu č. CZ.1.07/1.1.13/22.0029
Otevřená škola - Moderní, atraktivní, komunikativní
Realizátor projektu